Een korte introductie

Debbie Maat


Welkom op deze pagina wat leuk dat je er bent!

Ik ben Debbie...ik deel en schrijf met liefde en ik plaatste mijn verhalen vooral op facebook.

Jarengeleden kreeg ik voor mijn verjaardag van een vriendin al een boek over het starten van een blog .... het heeft even geduurd maar hier is hij dan ... mijn een eigen blog op een eigen website. Ik hoop dat jij hier met plezier leest.

Wat ga je tegen komen op deze website. Daar kan ik kort over zijn ( en veel langer ook ;-) ) het zijn vooral Debbie dingen. Dingen die ik leuk, mooi of interessant vind en dingen die ik schrijf en daarna met liefde deel...zoals korte verhaaltjes, kleine anekdotes, hersenspinsels, mijmeringen, dromen en belevenissen.

Je leert mij ( een klein beetje ) kennen, als persoon, als ( oud ) trouwambtenaar, als trainer op het gebied van o.a. gastvrijheid, als iemand die al best iets gezien en gedaan heeft maar nog veel meer wil ontdekken.

Je gaat ook kennismaken met mijn familie ( althans in de verhalen ) bestaande uit mijn man Hans en onze 2 volwassen dochters en met Mama Mia mijn dementerende moeder.

Daarnaast ga je heel veel puntjes tegenkomen in mijn verhalen. Soms omdat het dan gaat over dingen die je zelf in kunt vullen, soms om je uit te nodigen om langer over iets na te denken ..... maar soms ook gewoon omdat ik helemaal niet zo handig ben met alle andere leestekens ;-)