Disclamer en privacyverklaring

Leeflachenleer.nl is mijn persoonlijke blog en ik waardeer en respecteer iedere bezoeker van deze website.
Ik laat je via deze pagina graag weten hoe ik werk en op welke manier ik om ga met persoonsgegevens. Mocht je na het lezen toch nog vragen hebben, dan kun je me bereiken via het contactformulier.

Privacy
Ik vind jouw privacy belangrijk daarom ga ik altijd vertrouwelijk om met persoonsgegevens.
Ik heb er bewust voor gekozen geen reactie mogelijkheden aan te bieden op deze site en ook kun je je niet inschrijven op een nieuwsbrief.
Wil je iets met me delen gebruik dan het contactformulier ( en ook daar kun je er van uit gaan dat ik heel zorgvuldig om ga met je bericht en emailadres ) Ik maak voor deze website gebruik van een SSL beveiligde verbinding. Deze zorgt ervoor dat men niet kan meelezen met wat er naar de website wordt verstuurd.

Links naar andere websites
Regelmatig link ik in tips, ideeën of in mijn blog door naar een andere websites. Ik ben niet verantwoordelijk voor de inhoud of juistheid van de informatie op die websites en ook niet voor hun privacybeleid.

Delen van de blog
Mijn complete blogs mag je delen op jouw social media pagina maar uitsluitend d.m.v. het copieren van de orgninele link van de blogpagina van leeflachenleer.nl of via delen via de facebookpagina of ( instragram volgt ) van leef lach en leer zodat de bron herkenbaar blijft.

Fotogebruik
De foto's die ik gebruik zijn vaak eigen foto's of foto's die horen bij het hostingprogramma waarmee de website gemaakt is. Deze foto's mag je niet gebruiken zonder toestemming ( anders dan het delen van een link van een pagina van leeflachenleer.nl waarin de bron herkenbaar blijft ) Wil je een van de door mij gemaakte foto's gebruiken neem dan contact op via het contactformulier.

Google Analytics
Voor analysedoeleinden gebruik ik Google Analytics gebruiken. Met de gegevens die Google Analytics verzamelt kan mijn blog verder verbeteren. Je kunt hierbij denken aan welke pagina's worden bezocht, hoe vaak en voor hoe lang. Uiteraard wordt er door Google Analytics vertrouwelijk omgegaan met de persoonsgegevens en worden deze gegevens ook niet voor andere doeleinden gebruikt dan de analyse.

Saaie tekst ....
Maar toch belangrijk om te weten. Heb je nog vragen schroom dan niet ....en neem contact met me op via het contactformulier.

Groeten, Debbie