Blogpagina Debbie

Corona moe

Coronamoe

Een gedeelte van Nederland is heel erg Corona moe… ze trekken het niet meer en hebben wel een uitje verdiend ook vinden ze. Met z’n allen richting het Centrum. Shop till you drop en ze kunnen er ( misschien ) wel weer even tegen. Ik hoop oprecht dat het hun draagkracht vergroot.

Een ander gedeelte van Nederland is ook Corona moe … door het hebben (of hebben gehad ) van Corona. Hondsmoe en heel vaak buiten adem ook.

Weer een ander gedeelte is ook heel moe door Corona… steeds maar pakken aan en pakken uit voor iedere ambulancerit, continue volle zalen op je ziekenhuis afdeling, zieke mensen in het verpleeghuis die overlijden en collega’s die uit of omvallen.

Nog een ander gedeelte is moe en ook heel bezorgd.. die zien de zaak waar al hun energie, passie, geld en dromen in zit op omvallen staan.

Ik benijd ze allemaal niet bedenk ik ….. Fingers crossed … ik hoop dat die moeheden me bespaard blijven en duim voor hen dat het snel beter gaat.


Leuk dat je hier was., ik deel en schrijf met liefde... las jij hier met plezier ? Volg dan de facebookpagina om op de hoogte te blijven over nieuwe posts.

Groetjes, Debbie