Blogpagina Debbie

Dochterlief vliegt uit

Dochterlief gaat de deur uit…. Volgende week gaat ze verhuizen. Bracht Corona ons weken lang heel gezellig samen in thuisquarantaine starten na de mei vakantie de scholen weer…. en dochterlief werkt met liefde en plezier op een Mytylschool in een kleuterklas.

1 ½ meter afstand houden van kleuters die verzorging nodig hebben wordt een hele uitdaging ( lees is heel erg moeilijk of misschien wel onmogelijk )

Dochterlief is lief, plichtsgetrouw, werklustig maar ook bezorgd.... ook over mij ( bekend met best wat gedoetjes op het gebied van gezondheid … volgens mij echt prima onder controle met medicatie de laatste jaren ) maar ze wil mij zeker niet besmetten.. dus ze gaat uit voorzorg de deur uit heeft ze besloten. Vrijdag gaat ze verhuizen.

Want het RIVM kan van alles zeggen over een kleine kans op besmettingen door kinderen … zij wil voor mij gewoon het risico niet lopen gaf ze vorige week aan.

Heb ik gewoon straks twee dochters die me niet meer dichtbij willen hebben of zien. Helemaal uit liefde ik weet het ( en ik bof ook echt enorm ) … en ik weet ook dat ze er de leeftijd voor heeft en dat ze het prima gaat redden … maar eerlijk … heel ongezellig vind ik het wel hoor.

Corona brengt mensen gewoon veel verder uit elkaar dan me lief is …. Samen krijgen we corona eronder …. en ik hoop echt zo snel als mogelijk …. Want ik kijk er enorm naar uit om gewoon ook weer samen te zijn.

Gezellig samen eten, samen gezellig muziek maken, een drankje doen samen, samen gezellig dingen vieren… zoals gewoon ‘’ het leven “. Samen met familie, met vrienden, met collega’s en met andere leuke mensen. Gewoon zoals het was … gewoon gezellig Samen!