Blogpagina Debbie

De Meivakantie

Ik had oorspronkelijk geen plannen voor een tripje, geen reisje geboekt en ook geen toertje gepland. Maar ik merk dat ik moe ben.

Moe van het thuiswerken, moe van nieuwe wachtwoorden verzinnen voor ( voor mij nieuwe ) Tools die ik download , moe van Zoombijeenkomsten, Skype-overleggen, Face-time gesprekken, Team sessies en van alle telefoontjes en appjes.


Moe van zien ( of horen ) wie zegt nu wat, hoe sla ik het op en wat ga ik er mee doen. Moe van denken en verzinnen … moe van het gedoe. En dan zit ik echt in een luxe positie hoor dat besef ik helemaal. En ik vind mijn werk ook nog steeds heel leuk en de mensen waarmee ik spreek ook dat is het zeker niet… maar het vergt op dit moment andere en ook nieuwe skills en dat kost me gewoon meer energie denk ik.


Daarom plan ik gewoon een klein weekje vakantie… en omdat ik tegenwoordig in de rij staan bij de slager al een beetje spannend vind …en ik uiteraard graag wil meewerken aan het voorkomen van corona besmetting blijf ik heerlijk in de buurt. Nog 7 nachtjes slapen en dan een klein weekje telefoon uit, laptop dicht en heerlijk afhankelijk van het weer naar Tuin-zania of Schuur- monnikoog … ik kijk er erg naar uit 😊